Wie zijn we ?

Wie zijn Nathalie en Isabel ? 

Isabel Verhaert, °1973 – Consultant, trainer en inspirator voor “nieuwe” leidinggevenden en ondernemers met een missie; Talent- en loopbaancoach

 

Met bijna 20 jaar (HR-)management en leidinggevende ervaring op de teller, ontwikkelde ik een passie voor talentmanagement en het nieuwe leiderschap.

In 2017 startte ik met mijn eigen bedrijf ValueBel waarmee ik van mijn passie mijn beroep maakte.

 

Iemand die elke dag bewust gebruik maakt van zijn talenten en écht zichzelf kan zijn, is een gelukkige mens, daar ben ik zeker van. En gelukkige mensen veroorzaken veerkracht en groei. Groei voor zichzelf én groei voor de organisatie waarvoor ze werken.

Als talent- en loopbaancoach zet ik maximaal in op het (h)erkennen, ontdekken en voeden van talenten. Ik werk graag met jongeren die op zoek zijn naar de juiste studiekeuze, met mensen die hun loopbaan weer in de juiste richting willen krijgen én met bedrijven die willen inzetten op het welzijn van hun medewerkers op de werkvloer.

 

Trainer en inspirator

Gedreven door een groep inspirators van divers pluimage gecombineerd met mijn eigen brede ervaring doorheen de jaren, ontwikkelde ik een aantal trainingen en inspiratievolle workshops voor leidinggevenden en ondernemers. Zoals altijd wil ik hierbij het praktische koppelen aan de identiteit en talenten van de deelnemers.

 

Erkend Kerntalenten Analist

Een succesvolle methode om te weten te komen wat jouw écht drijft, is o.m. de KernTalenten Analyse.

Het leren kennen van je KernTalenten geeft opnieuw richting aan je werk, studiekeuze, relaties, persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ik help je om uit te vissen waarvoor je écht in de wieg gelegd bent.

Een KernTalenten Analyse is een wetenschappelijk onderbouwde manier om via je kindertijd jouw energiegevers en vreters in kaart te brengen.

 

Loopbaan- en studiecoach

Als loopbaancoach voor erkend loopbaancentrum K-Onsult, zet ik eveneens mijn jarenlange HR-ervaring en kennis van de arbeidsmarkt in om je talenten en de bijpassende mogelijkheden op de arbeidsmarkt in elkaar te laten klikken.

In dit opzicht ondersteun ik eveneens jonge mensen in hun zoektocht naar de juiste studiekeuze.

 

Talentcoach

Als talentcoach, trainer en consultant begeleid ik verder ook bedrijven die ook onder de waterlijn kijken. Bedrijven die op een innovatieve manier klassieke HRprocessen herbekijken en belang hechten aan het welzijn van hun medewerkers.

 

Je kan me bereiken voor meer info, voor een afspraak of voor een verkennende babbel op:

0485 888 964

isabel@valuebel.be

 

Nood aan extra info?

www.valuebel.be

www.coretalents.eu

www.k-onsult.be

 

 

Nathalie Rassauw – °1967 – Identiteits- en loopbaanmakelaar -  trainer en inspirator voor vrouwelijk zelfleiderschap 


In 2018 koos ik ervoor mijn leven en werk aan te passen aan wie ik ben. Een eigen praktijk als trainer/coach kreeg vorm. Mijn passie voor zelfleiderschap een plek om te groeien.  


Identiteitsmakelaar

 

Als identiteitsmakelaar verbind ik mensen (opnieuw) met hun eigen kern. Vandaaruit kunnen ze leven, werken en/of ondernemen vanuit hun ware identiteit. Met juiste persoonlijke en professionele keuzes als gevolg.

 

“Makelaar” is ontstaan vanuit mijn 28-jarige ervaring in de krediet- en verzekeringssector als commercieel bediende voor en met makelaars. Oplossingsgericht denken, klantvriendelijke vooral klantgerichte communicatie en dienstverlening op maat behoren tot mijn meest gewaardeerde skills.

Als loopbaan- en identiteitsmakelaar wil ik jou begeleiden in het creëren van een leven op jouw maat.

 

“Identiteit” is de kern van ons bestaan.
Met meer dan 50 levensjaren op de teller, 3 kinderen en heel wat hindernissen kwam ik een aantal jaar geleden tot het besef dat mijn persoonlijke identiteit verdwenen was. Mijn erfenis aan belemmerende overtuigingen en verstrikkingen, mijn opvoeding, professionele en relationele keuzes zorgden ervoor dat ik mijlenver verwijderd was van wie ik diep vanbinnen ben.
Mijn persoonlijk groeiproces kreeg vorm doorheen diverse opleidingen*. Mijn aangeboren talenten verschenen één voor één en brachten me telkens een stap dichter bij mijn eigen identiteit.
Persoonlijke waarden en overtuigingen kregen langzaam maar zeker hun verdiende plek.

Vandaag kan ik eindelijk leven en ondernemen vanuit mijn ware identiteit.

Mijn ervaringen en inzichten gedurende deze zoektocht stel ik vandaag graag ter beschikking van elkeen die doorheen alle levensstadia eveneens haar innerlijke verbinding is kwijtgeraakt.

Loopbaancoach

Als erkend loopbaancoach kunnen klanten beroep doen op de loopbaancheques* van de VDAB. Hierdoor genieten ze van 8u begeleiding voor slechts 80€.
(alle voorwaarden op www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/ )

Mijn talenten als creatieve generalist krijgen vorm via diverse trainingen en inspirerende (samenwerkings-) projecten in zelfleiderschap en professioneel vrouwelijk leiderschap.

Je kan me bereiken voor meer info, voor een afspraak of voor een verkennende babbel op:

0486 63 72 24

info@nathalierassauw.be

Graag meer info ?

www.nathalierassauw.be

www.k-onsult.be 


Gevolgde opleidingen < 2015 :

Diverse gespecialiseerde bancaire – , verzekerings- en fiscale opleidingen  

Gevolgde opleidingen 2015-2019 :

* basisopleiding Life coaching – Centrum voor Avondonderwijs Gent
* Essential Life coaching -  Open Mind Lovendegem
* Scheiding- en plusoudercoach – Aplus Coaching Aartselaar
* Essential rouwtherapie – Open Mind Lovendegem
* Essential traumatherapie – Open Mind Lovendegem
* Essential systeemcoaching – Open Mind Lovendegem
* Jaaropleiding werken met familieopstellingen – Educatieve Academie Antwerpen
* Opleiding erkend loopbaancoach – Loopbaancentrum K-onsult